E vineri. Să dăm play! - Alex Oancea

E vineri. Să dăm play!

Articol din categoria: Goodies

Păi dacă e vineri e #placerivinovate no. 2. Așa că, să-i dăm cu Play.

Prima oară am auzit gașca asta la Vali. A fost dragoste la prima vedere. Rog atenție: de Postmodern Jukebox e vorba, nu de Vali.

Cine sunt ei? Postmodern Jukebox sunt un colectiv de muzicieni ce fac cover-uri. Dar nu, nu ca orișicine. Ei iau melodii noi (a se citi din zilele noastre) și le reorchestrează, le remasterizează și apoi le reinterpretează în stil vintage. Mai exact în stilul anilor ’20-’30. Și, din 2011 și până acum au făcut +800 milioane de views pe Youtube iar asta nu e ușor având în vedere stilul muzical.

Click să vezi tot turneul

Au fost de două ori la București până acum. De fiecare care dată intervenea ceva și Pac! nu ajungeam la Sala Palatului (da, acolo le fac, deși poate ar fi fost o idee mai bună să le țină la Polivalentă, să și putem dansa un pic). La anul, pe 16 mai, revin în capitală. Și iar îmi propun să ajung… Dacă nu, poate un city break european special pentru asta?! Cred că ar merita investiția.

Așa că, dacă vrei să asculți plăcerea mea vinovată de săptămâna asta, indulge yourself cu link-urile de mai jos. Contul lor oficial e aici.

*Sursă foto

 

Ți-a plăcut ce-ai citit? Dă un share să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.