[AD]work: Procesul etapei, faza pe advertising - Alex Oancea

[AD]work: Procesul etapei, faza pe advertising

Spotul săptămânii întră la judecata publicului cititor

Articol din categoria: [AD]work

Dacă tot ne mai dă cu zăpadă deși am dat mărțișoarele deja, iată că iar dârdâim pe lângă caloriferele conectate la încălzirea centralizată. Așa că, dacă tot nu e apă caldă iar caloriferele sunt sloi, măcar să ne încălzim cu un pic de advertising, ce ziceți?

Reclama nu e așa veche, a fost lansată de Valentine’s day și cumva nu știu cum să o apuc. E mișto? Sau e extraordinar de… simplistă? Serios, nu mă decid.

Deci avem așa – contextul e bun. Nicușor interzice și desființează tot, iar greaua moștenire ne răcește apa de la robinet de trebuie sa-i fierb apă lui fiică-mea pentru băiță. Apoi, tot ca și context, nu mai pun că spotul e lansat în luna iubirii, deci păstrează linia. Și 3 – odată cu pandemia asta au explodat reamenajările de apartamente… deci ideea creativă e de actualitate.

Ce nu-mi place – simplitatea. Parcă regizorul cu art-ul nu s-au cunoscut nici măcar pe platoul de filmare. Avem legătura vizuală cu Titanicul, dar parcă Leonardo se îneacă într-un iaz. De clasicul șablon cu el și ea pe canapea uitându-se romantic pe tabletă nu mai zic nimic. Practic, îmi pare că spotul nu e terminat cumva,… iar la casting parcă puteau face mai multe.

Deci, ca să rezum. Îmi place ideea, dar parcă voiam mai mult de la implementare. Mă declar indecis. Tu ce părere ai? Dă-un play apoi te aștept la comments 😉

Ți-a plăcut ce-ai citit? Dă un share să ajungă și la alții

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. In urma cu doi ani, pe vremea cand stateam intr-o garsoniera din Berceni si speram ca reabilitarea blocului sa inceapa cat mai repede, First Bank tocmai isi deschidea o sucursala pe Obregia. Ma uitam din balcon cum renovau spatiul si ma intrebam unde a disparut Piraeus Bank, urmand ca mai apoi sa aflu de vanzarea catre J.C. Flowers & Co. Sucursala respectiva a functionat foarte putin in 2019, urmand ca spre final de an sa fie inchisa.

    De ce am spus toata povestea asta? Deoarece cred ca pe la First Bank, dincolo de lucrurile pe care le-ai mentionat despre reclama de mai sus, exista ceva probleme mai adanci. Nu renovezi un spatiu doar ca sa-l inchizi in cateva luni, asa cum nu aprobi o reclama pana nu te asiguri ca totul e ok. Dar poate ca e o miscare asemanatoare cu Pinebridge – Akta.

    0
    0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.