Rant: facem și noi un logo? - Alex Oancea

Rant: facem și noi un logo?

Articol din categoria: Rant

Nici măcar o săptămână întreagă! În doar doar 5 zile am fost loviți de 3 logo-uri noi. Pentru că da, se pare că pe noi că asta ne definește ca popor – creatori de logo-uri. Pornind la Burebista și lupul său și până la Brâncuși & Burleanu la asta suntem cei mai buni – să facem logo-uri cu care vom stăpâni universul.

Iată-le:

[Not a valid template]

E adevărat, ne mai și inspirăm unii de la alții, dar în fond suntem români deci frați deci hai nu mai întrebați cine pe cine copiază. Ce? Lamborghini nu s-a inspirat și el de la alții? Sau Bitdefender? 

Profit de ocazie să prezint și eu un logo 100% original făcut azi-noapte din pix în cinstea noului Cod Fiscal. Simbolizează apartenența de UE, viitorul luminos al patriei și un pios omagiu creatorilor de strategii juridico-ingineresco-financiare ce ne conduc destinele. Iată-l:

Acum că mai avem un logo original care ne reprezintă, ne ocupăm și noi de chestii serioase? Gen Codul Fiscal? Sau legile justiției? Sau tot de comentat logo-uri de tocat bani? 

Ți-a plăcut ce-ai citit? Dă un share să ajungă și la alții

2 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Salut,stiu ca e prima oara cand comentez ,dar sunt curios,cu ce program ai facut logourile?As vrea sa fac si eu unul.Multumesc.

  0
  0
  • #2 Comentariu nou

   Daca te referi la cel facut “din pix” raspunsul e simplu: in Paint :). Pentru restul, cele care nu-mi apartin, mi-e teama ca trebuie sa discuti cu altii si sa ai buget :))

   0
   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.