Ce am câștigat în ultimul an? - Alex Oancea

Ce am câștigat în ultimul an?

Covid vs. noi, rezultatul la pauză. Cotă pe 2 final

Articol din categoria: Actualitate

Citeam articolul lui Ovidiu de săptămâna trecută și m-a pus pe gânduri. Serios, a trecut un an peste noi, suntem în continuare blocați în case, dar oare nu s-a schimbat nimic?

Față de acum un an eu mă simt mai bogat. Nu ca bani, că sunt plin de credite. Nu, vorbesc de chestii pe care de multe ori le neglijam înainte. Chiar dacă nu prea m-am văzut cu prietenii, ne-a rămas whatsapp-ul sau telegramul să ne țină aproape. Am legat chiar și prietenii noi. Ne-am petrecut seri la o bere pe video sau dimineți la cafele fără zahăr.

Am avut timp să gătesc mai mult. Am învățat chiar și să fac pâine… și eu urăsc pâinea 😊

Am reamenajat un apartament, de la 0. Am stat, am studiat, am alegat fricos prin magazine să nu prind viruși. Dar, după jumate de an de muncă m-am mutat fix înainte de Crăciun.

Am reușit să nu-mi mai pierd zilnic 2-3 ore în trafic. Am reușit chiar și să mai mă relaxez pe playstation din savings-ul ăsta.

Am învățat că timpul petrecut în familie nu ni-l putem fura decât noi. Am învățat să apreciez lucruri ce înainte poate ajungeau pe locul 2 sau 3.

Am reușit să fiu mai cutezător cu ieșitul din zona de confort.

Am făcut fapte bune. Și am primit fapte bune.

Am învățat să fiu mai solidar. Să ajut dacă pot. Să mă las ajutat dacă nu pot. Am învățat chiar și să cer ajutorul. 😊

Am reușit să mă țin departe de virus. Și eu, și cei din jur.

Am devenit 3. Și ăsta e cel mai important lucru. Suntem împreună și sănătoși.

Hai că parcă n-am pierdut multe în anul ăsta. Doar că poate ne plângem mai mult în loc să ne bucurăm că suntem încă împreună.

Până acum s-au vaccinat aproape 1,5 milioane de români. Azi s-au mai înscris încă vreo 150.000 400.000 în platformă. Serverul scârțăie și încă sunt mulți care încearcă să se programeze. Aproape de 50.000 de persoane se vaccinează zilnic. Mai avem un pic pe drumul ăsta, dar parcă nu mai sunt lucrurile chiar atât de negre ca acu un an. Vorba lui Vasilescu, âmi cer scuze la domni antivacseri dar parcă avem mai multă speranță acum. Mai avem de tras, dar parcă suntem un pic mai puternici pe dinăuntru.

Hai să fim sănătoși, împreună!

*Sursă foto: Tonik on Unsplash 

Ți-a plăcut ce-ai citit? Dă un share să ajungă și la alții

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.